Waar staan wij voor?

  • Patientgerichte zorgverlening

  • Transparantie

  • Hoog niveau kwalitatieve zorgverlening

  • Gratis algemeen tandheelkunde voor kinderen onder 18 jaar

  • Moderne praktijk met meerdere specialismes onder ‘een dak

  • Gratis parkeren

Wilt u zich aanmelden bij De Zaanse Tandarts?

Een patiënt worden gaat gemakkelijk en snel. Met ons inschrijfformulier kunt u zich gemakkelijk aanmelden. Als u het formulier heeft ingevuld, zullen we contact opnemen om een eerste afspraak te maken.

Over Mohammad Hassan

Met veel trots kunnen wij zeggen dat Tandarts Mo ons team komt versterken als chef de clinique.

Ooit leerling geweest op het Zaanlands Lyceum, vervolgens student aan de ACTA(VU/UVA Amsterdam) en nu weer terug in Zaandam als tandarts. Na het afronden van zijn studie tandheelkunde in 2013, heeft hij jaren gewerkt in de regio Den Haag.

Als tandarts-directeur van een grote groepspraktijk, in de regio Den Haag, heeft hij behoorlijk wat ervaring opgedaan in het managen binnen de tandheelkundige zorg. Hij begon als kindertandarts in een verwijspraktijk en heeft daarna ook veel volwassen patiënten met angst behandeld. De laatste jaren heeft hij zich verdiept in het uitvoeren van complex wortelkanaalbehandelingen, kroon/brugwerk, chirurgische behandeling en implantologie.

Tandarts Mo straalt veel rust uit en werkt accuraat. Zijn communicatieve vaardigheden en gespreksvoering worden heel vaak gewaardeerd door onze patiënten. Een echte alleskunner dus!

Over Nisha Karim

Tandarts Nisha is in 2015 afgestudeerd als tandarts op de ACTA(VU/UVA Amsterdam). Al tijdens de studie was het al duidelijk dat ze liefde had voor esthetisch tandheelkunde.

Zij werkt nu al enkele jaren in Amsterdam en Almere, waar zij al een gevestigde naam is en waar haar werk te bewonderen is.

Wij zijn zeer blij dat zij ons team komt versterken. Met haar expertise in facings en kroon/brugwerk geeft zij ons team een extra dimensie.

Als moeder van 2, heeft zij ook veel geduld met kinderen. Tandarts Nisha staat bekend om haar streven naar perfectie en haar goede uitleg.

Tevens zijn Nisha en Mo al sinds 2008 zeer goede vrienden en gaan nu samen werken in dezelfde praktijk.

Praktijk De Zaanse Tandarts

Bekijk hier foto’s van onze nieuwe praktijk.