Tandheelkunde is van essentieel belang. Het goed onderhouden van uw gebit kan vele kostbare ingrepen voorkomen. Voor een deel kunt u hier zelf voor zorgen door bijvoorbeeld goed uw tanden te poetsen. Echter, het bezoeken van de juiste tandarts is eveneens belangrijk. Eventuele problemen kunnen tijdig vastgesteld en verholpen worden. Wanneer er onverhoopt toch een grotere ingreep vereist is, kan een vakbekwame tandarts de behandeling probleemloos uitvoeren.

De Zaanse Tandarts is een professionele tandartspraktijk die u uitstekend van dienst kan zijn. Wij staan klaar om u te helpen, en ervoor te zorgen dat uw gebit de zorg krijgt die zo belangrijk is. U wilt natuurlijk eveneens een tandarts die zich in uw regio bevindt, zodat u niet ver hoeft te reizen. Wij bevinden ons in Zaandam. Woont u in deze omgeving? Dan zijn wij voor u de juiste keuze. U kunt bij ons eveneens gratis parkeren waardoor wij nog makkelijker te bereiken zijn.

Hieronder kunt u lezen welke diensten wij aanbieden, wat onze sterke punten zijn en hoe u contact kunt opnemen. Wij zijn er zeker van dat u na het lezen overtuigd bent van de kwaliteit van onze  tandartspraktijk in Zaandam!

Professioneel en betrouwbaar

Wij staan bekend om onze professionele aanpak. Wij willen de beste zorg leveren en hier slagen wij uitstekend in. Onze behandelingen zijn van een heel hoge kwaliteit. Hoe zorgen wij ervoor dat we zulke tandheelkunde kunnen garanderen? Allereerst werken wij met de nieuwste hygiëneprotocollen en geavanceerde apparatuur. Om de beste te zijn in een vakgebied is het belangrijk om je constant te blijven ontwikkelen, vandaar dat wij gebruik maken van de meest vooruitstrevende apparatuur en protocollen. Onze tandartsen hebben ruime ervaring en nascholing, waardoor zij erg vakbekwaam zijn. Vanwege de kwaliteit van onze tandartspraktijk in Zaandam kunnen wij zorgen voor een pijnloze behandeling, u hoeft niet bang te zijn om naar de tandarts te gaan!

Wij stellen zenuwachtige patiënten gerust

Hoewel wij ervoor zorgen dat u geen pijn ervaart tijdens de behandelingen, kan het nog steeds voorkomen dat u zenuwachtig wordt van een tandartsbezoek. U hoeft zich daar niet voor te schamen, wij begrijpen dit volkomen. Wij zijn gespecialiseerd in de omgang met angstige patiënten. Met onze vriendelijke en begripvolle aanpak stellen wij hen gerust. Wij luisteren goed naar onze cliënten, en houden rekening met hun wensen. Wij hebben verstand van cognitieve gedragstherapie waarmee we u van uw angst af kunnen helpen. Bent u bang voor een tandartsbezoek, kom dan langs bij onze tandartspraktijk in Zaandam!

Wij zijn erg ervaren in het behandelen van kinderen

Ook kinderen kunnen soms een tandartsbezoek vrezen. Verder zijn zij vaak wat ongeduldig en hebben ze moeite met lang stil zitten, wat bij een tandartsbezoek lastig is. Wij hebben veel ervaring met het behandelen van kinderen. Wij zorgen ervoor dat alles soepel verloopt, door onze werkwijze aan hun unieke behoeftes aan te passen. Wij stellen hen bijvoorbeeld altijd gerust, en leggen alles duidelijk uit. Bent u op zoek naar een tandartspraktijk in Zaandam voor uw kinderen? Wij ontvangen u met open armen.

Een transparante werkwijze met hart voor de cliënt

Wij vinden het erg belangrijk dat wij een betrouwbare tandartspraktijk zijn. Hoe zorgen we hiervoor? Wij hanteren een transparante en eerlijke werkwijze. Wij vertellen onze patiënten duidelijk en openlijk waar wij mee bezig zijn, en waarom een bepaalde ingreep nodig is. Hierdoor weten onze cliënten precies wat wij doen en waarom, wat een vertrouwensband creëert. Wij hebben hart voor onze patiënten, door deze persoonlijke en vriendelijke benadering helpen wij veel mensen al jarenlang en hebben wij een goede relatie met hen opgebouwd. Wij houden ook rekening met de kosten van een tandartsbezoek, en kunnen u hierover adviseren.

U kunt voor alles terecht bij onze tandartspraktijk in Zaandam

Wij kunnen u van dienst zijn met alles op het gebied van mondgezondheid. Wij hebben veel ervaring en een brede expertise. Hierdoor kunnen wij u helpen met al uw gebit gerelateerde problemen. Om een voorbeeld te noemen, onze mondhygiënist zorgt voor een goede reiniging van uw gebit. Heeft u last van parodontitis? Dan kunnen wij u eveneens helpen.

Hoewel wij dus breed georiënteerd zijn, hebben onze tandartsen ook een aantal specialismes. Een van onze tandartsen is bijvoorbeeld een specialist op het gebied van complexe wortelkanaalbehandelingen en implantaten. Wij hebben verder tandartsen in ons team die gespecialiseerd zijn in facings en kroon/brugwerk. Onze tandartsenpraktijk in Zaandam kan u overal goed mee helpen!

Contact opnemen

Bent u op zoek naar een tandartsenpraktijk in Zaandam? Neem dan contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar op het nummer 075 2071 081. U kunt eveneens een e-mail sturen naar info@dezaansetandarts.nl. Wij staan klaar om u te van dienst te zijn!